Services

Dezvoltarea aplicaţiilor web

web development

Succesul de pe Internet, este o mare parte din succesul total al companiei, deoarece Internetul este un instrument care nu are bariere, posibilităţile sunt enorme în această direcție.


În acest scop compania Aursoft vă oferă un spectru larg de servicii, cum ar fi:

Sevicii de creare şi integrare a siteurilor web:

Siteuri web corporative

Reprezintă o soluţie importantă pentru cele mai multe companii, caracterizate printr-o structură clasică și un anumit set de funcţionalităţi.

Magazine Electronice

Magazin electronic - un soft destinat comercializării pe internet a produselor companiei, ce cuprinde: catalogul electronic de produse, permite crearea de comenzi, cumpărarea produselor online şi are posibilitatea de urmărire a procesului de execuție a acestora de la început pînă la sfirșit.

Sisteme B2B (Business to Business)

Sistemele B2B sunt o soluţie universală a segmentului B2B în spaţiul electronic, ce permit organizarea cooperării eficiente între producători, furnizori, distribuitori şi clienți.

Sistemele B2B se implementează pentru a automatiza procesele de afaceri, de a crea platforme şi sisteme tranzacţionale, de a proiecta sisteme de livrări şi decontări reciproce, de a planifica în comun producerea şi promovarea produselor. În aşa mod economisindu-se timpul ambelor părţi, excluzind în acest fel erorile, reducînd timpul de deservire a clienţilor etc.

Portaluri tematice

Portalurile informaţionale - sunt destinate unui număr mare de utilizatori şi pot conţine diferite modalităţi de obţinere a veniturilor: de la publicitate online, pînă la incasarea costului contra informației prestate.

Integrarea siteurilor web

Integrarea siteurilor web cu alte sistemele soft interne din cadrul companiei-client, în scopul automatizării, centralizării şi simplificării procesului de proiectare, planificare, monitorizare și control a activităţii întregii întreprinderi.

Solutii audio și video streaming

Integrarea siteurilor web cu alte sistemele soft și utilizarea cărorva tehnologii avansate, în scopul realizării de platforme de analiză, creare, prelucrare, management a informației video și audio.Sevicii de creare şi integrare a siteurilor mobile pentru compania Dvs. (Mobile development)

Pe lîngă realizarea versiunii obișnuite a Siteului Companiei Dvs. pentru computerele obișnuite, compania noastră vă poate oferi şi realizarea versiunii mobile a acestuia, destinat deţinătorilor de dispozitive mobile cum ar fi telefoanele mobile, smart-phone - urile, inclusiv: iPhone- urile, iPad -urile, BlackBerry -urile etc.

Dezvoltarea versiunii mobile a siteului companiei Dvs. este unul dintre punctele forte pentru Compania Dvs., presupunînd automat un auditoriu mai larg, şi corespunzător şi un număr mai mare de potenţiali clienţi - ceea ce ar reprezenta un avantaj faţă de concurenţii companiei Dvs.


Procesul de dezvoltare a unui proiect web

Încercînd de a raspunde la întrebarea "Cum" realizăm un proiect web? - prezentăm schematic pașii prin care trece oricare proiect web, începînd cu proiectarea şi finisind cu lansarea şi menţinerea.

Tehnologii utilizate

Luînd în consideraţie că fiecare proiect trece atît prin partea de design cît şi prin cea de dezvoltare, implementare - ţinem să menţionăm şi careva din tehnologiile utilizate de noi la crearea, dezvoltarea şi implementarea unui proiect web:

    Technologii Server-Side         Technologii  Client-Side    
  • PHP & MySQL Server
  • XHTML & CSS,
  • AJAX & JavaScript, JQuery
  • Flash


Cu ce să începeţi?

1
Scrieți-ne la office@aursoft.md sau
sunați (+373 22) 85-60-85 chiar acum
nu amînaţi,
lucrul lasat de azi pe mîne - aşa rămîne! ;-)
2
Invitaţi-ne la o întîlnire personală pentru a discuta ceea de ce aveți nevoie
Noi ne deplasăm singuri la Dvs!
3
Primiţi oferta şi lista de preţuri pentru crearea siteului
Incepem proiectarea, dezvoltarea, finisarea, lansarea si mentinerea proiectului!