Contacte

Web design

photo

Un site web, are doar cinci secunde pentru a stabili încrederea,  prezența, valoarea companiei şi demonstra credibilitatea ei.

 

Web design -ul reprezintă proiectarea şi prezentarea grafică a informaţiei pe internet, sub formă de site, sau de alte aplicaţii web.

Procesul de web design, face parte din componenţa proiectelor web, dar care poate fi elaborat şi la comandă.
Designul lucrărilor noastre web, cuprinde realizarea unor elemente web neordinare, inovaţionale, îmbinate cu ilustraţii, animații, fonturi atractive, originale.


Web design -ul îmbină atît creativitatea şi originalitatea elementelor vizuale utilizate pe site, pentru a atrage utilizatorii, cît și structurarea site-ului în ansamblu, metodologia de navigare în site, arborescenţa, ergonomia, interfața - elemente fără de care un proiect web nu ar avea succes, deoarece nu ar răspunde așteptărilor utilizatorilor.

photo Web design -ul presupune realizarea machetei unui site web, începand cu structurarea aspectului vizual al acestuia și integrarea în structura sa a imaginilor, a diferitor elemente grafice, a conţinutului, continuînd ulterior cu programarea și introducerea datelor, care alcatuiesc conţinutul site-ului web, finalizînd cu implementarea site-ului conform standardelor web.
Compania noastră tinde să îmbine aceste acțiuni, pentru a furniza un site web funcţional, cu un design plăcut și usor de accesat de către utilizator, prezentarea clară și la subiect a informațiilor conținute în el, poziționarea optimă a functionalităților site-ului și structurarea acestuia - pentru ca pînă la urmă acesta devenind un site perfect, optimizat pentru motoarele de cautare.


Procesul de web design

Încercînd de a raspunde la întrebarea "Cum" realizăm procesul de web design? - prezentam schematic pașii procesului de web design.

Web Design Timeline Graphic


Flash design

Informaţia grafică care poate fi inclusă în conţinutul siteului poate fi atit statică cit şi dinamică, adică animată parțial sau în totalitate.
Designul Flash presupune includerea în conţinutul paginilor siteului a unor efecte vizuale de impact - animaţie, interactivitate, efecte vizuale interactive.
Flash design -ul este o altă formă de reprezentare a informaţiei de pe site – animații, prezentări, video etc.

Animaţia flash şi video transformă o imagine statică neimpresionantă, într-o prezentare vie, ce poate avea un impact pe termen lung asupra vizitatorului siteului Dvs.

photo

Echipa noastră de designeri Flash sunt capabili să vă ofere următoarele servicii de Flash design:

- Realizarea siteului web al companiei Dvs. în totalitate în Flash;
- Flash prezentări (Pe CD sau oricare alt suport) - care pot reprezenta cartea de vizită a companiei Dvs. într-un mod mai interactiv şi mai interesant, ceea ce poate trezi interesul clientului față de compania Dvs. mult mai rapid;

- CD -ul de prezentare este un instrument puternic de promovare a companiei și a produselor și serviciilor acesteia,

care poate avea un impact deosebit asupra viitorilor clienți sau parteneri de afaceri.

CD-ul de prezentare este un instrument de marketing foarte important în cadrul tîrgurilor și expozițiilor. Alături de cataloagele cu produse și site-ul web al companiei Dvs., un CD de prezentare multimedia interactiv (animat) care să ruleze pe un monitor, sau pe o imagine de proiector, reprezintă un element obligatoriu pentru a avea un stand expozițional bun, care să genereze rezultate vizibile în cadrul unei expoziții specializate.
photo CD -ul de prezentare este complementar unui site web deoarece oferă o prezentare mult mai dinamică a companiei Dvs. și a produselor acesteia.
Business cardul electronic, sau CD -ul de prezentare, este o modalitate excelentă pentru promovare, avînd un aspect profesional şi de mare impact.

- Cataloage şi broşuri electronice animate;
- Banere publicitare animate Flash;
- Diferite animaţii Flash ce ar putea să contribuie la promovarea imaginii companiei Dvs. și la uşurarea Drumului acesteia spre success.

 

Cu ce să începeţi?

1
Scrieti-ne la office@aursoft.md sau
sunati (+373 22) 85-60-85 chiar acum
nu amînaţi,
lucrul lasat de azi pe mîne - aşa rămîne! ;-)
2
Invitaţi-ne la o întîlnire personală pentru a discuta ceea de ce aveți nevoie
Noi ne deplasăm singuri la Dvs!
3
Primiţi oferta şi lista de preţuri aferentă serviciului solicitat.
Incepem proiectarea, dezvoltarea, finisarea, lansarea și menținerea proiectului!