Realizările noastre

  Program soft pentru stomatologii - DentalPro+

Dental-Pro


Produsul soft DentalPro+ este un produs excepțional specializat, destinat gestiunii activității unei Clinici Stomatologice


         Printre modulele principale ale sale intră și următoarele:

 •   - Fișa medicală a pacientului conform cerințelor Ministerului Sănătătii al Republicii Moldova
 •   - Date generale pacient
 •   - Date despre tratamentele pacientului
 •   - Programări pacienti

     
Produsul soft DentalPro+ va eficientiza în mod evident munca și organizarea Clinicii Dvs. stomatologice, următoarele funcționalități fiind doar o parte din ceea ce oferă aceasta aplicație:
Funcționalități de bază ale aplicației:

 •          - Registrul programărilor vizitelor – evidența se efectuează în funcție de medic, data, ora și orarul medicului la care se dorește programarea pacienților.
 •          - Cartela medicala a pacientului - ceea ce oferă informația rapidă necesară despre nume, adresa, ocupație, observații, vizite făcute la medic de către pacient, fișa dentară și tratamentele efectuate ale acestuia. Tot aici se pot adăuga și radiografii, analize. În acest modul deasemenea intră și posibilitatea creării cărorva rapoarte complete despe pacient, care ulterior pot fi tipărite la imprimantă în caz de necesitate.
 •          - Panelul de căutare rapidă a pacienților, a datelor istorice, a vizitelor acestora la medic etc.
 •          - Rapoarte analitice generate automat, în funcție de categoriile selectate de utillizator, (numărul vizitelor, perioada de timp, vîrsta etc.) pentru utilizarea acestora în caz de necesitate într-un scop anumit.


Funcționalități adiționale la achizitionarea unui Site Web pentru Clinica Dvs. Stomatologică împreună cu produsul DentalPro+:

 • - Inscrierea de la distanță a pacienților în Registrul programărilor vizitelor prin intermediul Siteului Web.
 • - Lucrul în rețea (centralizat) – posibilitatea utilizării programului la mai multe statii de lucru, cu evidența doar a unei baze de date centralizate .
 • - Opțiunea de accesare rapidă a informației de oriunde aveți nevoie (acasa, deplasare, vacanță, etc) prin intermediul internetului.

Programul permite o navigare foarte ușoară, funcționalitatea fiind intuitivă și ușoară în utilizare, necesitînd un efort minim de învățare din partea utilizatorului.

Acest produs va da un plus de încredere PACIENTULUI Dvs., avînd un impact pozitiv asupra acestuia în ceea ce privește imaginea Dvs. și calitatea serviciilor Dvs.

Accesul și înregistrarea rapidă a informației, folosirea noilor tehnologii - vă pot da maximum de eficiență în activitatea și afacerea Dvs.!


Cu ce să începeţi?

1

Scrieți-ne pe office@aursoft.md sau
sunați (+373 22) 85-60-85, (+373 68) 38-00-84 chiar acum
nu amînaţi, lucrul lasat de azi pe mîne - aşa rămîne!;-)

2
Invitaţi-ne la o întîlnire personală pentru a discuta ceea de ce aveți nevoie
Noi ne deplasăm singuri la Dvs!
3
Primiţi oferta de preț și alte materiale despre program.
Vă livram programul și vă ajutăm gratis ulterior la orice întrebare care apare in procesul de lucru cu programul.